Η ΠΝΟ προειδοποιεί για το ασφαλιστικό

Η ΠΝΟ προειδοποιεί για το ασφαλιστικό

379
Η ΠΝΟ προειδοποιεί για το ασφαλιστικό

Aνακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία μετά τη λήξη της χθεσινής συνεδρίασής της, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι σχετικά με το ασφαλιστικό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση επιβεβαιώνεται η κορύφωση της ασφαλιστικής της παρέμβασης με νέες δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, «με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου για επεξεργασία στην Βουλή, ή και νωρίτερα εφόσον κριθεί αναγκαίο, και μέχρι την ολοκληρωτική απόσυρσή του.
Η Ομοσπονδία «καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή στάση της Κυβέρνησης, η οποία όχι μόνον αρνείται τον ουσιαστικό διάλογο αλλά φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται και την κρισιμότητα της όλης καταστάσεως, συνέπεια της οποίας όχι μόνον ο κλάδος των ναυτεργατών αλλά το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων”.
Και η ανακοίνωση καταλήγει ότι «η ΠΝΟ δηλώνει και πάλι ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει, θα εντείνει και θα κλιμακώσει τις παρεμβάσεις και τον αγώνα της για την διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτεργατών και μέχρι την τελική απόσυρση του επίμαχου προσχεδίου».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.