Δείτε σε βίντεο το εντυπωσιακό νέο super-yacht «NOVA-HYBRID»

Δείτε σε βίντεο το εντυπωσιακό νέο super-yacht «NOVA-HYBRID»

247
Δείτε σε βίντεο το εντυπωσιακό νέο super-yacht «NOVA-HYBRID»

Ένα νέο, πολυτελές και άκρως εντυπωσιακό super-yacht, μήκους 49,80 και πλάτους 9,10 μέτρων, το «Nova-Hybrid» αναμένεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2017. Το super-yacht κατασκευάζεται στα ναυπηγεία Heesen στην Ολλανδία, στο λιμάνι του Oss. Τα σκάφη της Heesen ναυπηγούνται κατόπιν παραγγελίας, με εσωτερική διαρρύθμιση που διαμορφώνεται κατόπιν των ειδικών υποδείξεων και επιθυμιών του πελάτη και σε συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές.
Το νέο super-yacht, είναι το πρώτο που ναυπηγείται με καινοτόμο υβριδικό σύστημα πρόωσης, που θα επιτρέπει καλύτερη απόδοση, με περιορισμένο θόρυβο και λιγότερους κραδασμούς. Μάλιστα όταν το σκάφος θα πλέει με ταχύτητα έως και 9 κόμβους, θα είναι τόσο αθόρυβο όσο και όταν βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι.
Το σκάφος είναι πλήρως κατασκευασμένο από αλουμίνιο και μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα που φτάνει έως και 16,3 κόμβους. Μπορεί, επίσης, να φιλοξενεί 12 επιβάτες σε έξι καμπίνες.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τη ναυπήγηση του super-yacht.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.
https://www.youtube.com/watch?v=eK5XSj6f_PM

Φωτό: www.heesenyachts.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.