Οικονομικό κραχ στις ΗΠΑ τα επόμενα δύο χρόνια;

Οικονομικό κραχ στις ΗΠΑ τα επόμενα δύο χρόνια;

323
Οικονομικό κραχ στις ΗΠΑ τα επόμενα δύο χρόνια;

Το ισχυρό σενάριο ύφεσης της οικονομίας των ΗΠΑ, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, φαίνεται να απασχολεί έντονα οικονομολόγους, αναλυτές αλλά και επικεφαλής ισχυρών συγκροτημάτων.
Υπάρχει πλέον 100% η βεβαιότητα» της ύφεσης από τώρα και μέχρι το 2018, δήλωσε σε συνάντηση κορυφής γενικών διευθυντών αμερικανικών εταιρειών, προ ημερών, η πρόεδρος της Fosler Group, Gail Fosler.
Προτρέποντας όλους του επιχειρηματίες στις ΗΠΑ να προετοιμαστούν για τα χειρότερα η κ. Fosler υποστήριξε ότι δεν είναι μόνο λόγω των γνωστών οικονομικών κύκλων που αναμένεται μια κρίση στην οικονομία, αλλά και εξαιτίας ενός σοκ που όλοι περιμένουμε στο χρηματοδοτικό και τραπεζικό σύστημα
Η αβεβαιότητα της χρηματιστηριακής αγοράς και η πτωτική τάση της παραγωγής, οδηγούν πολλούς επιχειρηματίες στο συμπέρασμα ότι η οικονομία των ΗΠΑ πιθανώς θα εισέλθει σε ύφεση κατά τα επόμενα δύο έως τέσσερα χρόνια. Ωστόσο ήδη σημειώνεται μια ύφεση στον τομέα της ενέργειας που καταγράφεται με κατάρρευση των δαπανών, επενδύσεων και θέσεων εργασίας στον τομέα αυτόν που είναι σημαντικός για πολλούς άλλους κλάδους και αγορές μεταξύ των οποίων είναι και η εφοδιαστική αλυσίδα των μεταφορών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.