Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κοπή πίτας της Dodekanisos Seaways

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κοπή πίτας της Dodekanisos Seaways

126
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κοπή πίτας της Dodekanisos Seaways
2016: Καλά ταξίδια… Η ευχή όλων για τη Dodekanisos Seaways και τους ανθρώπους της.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του περιφερειακού Διευθυντή του Λιμενικού Σώματος, Γιάννη Αργυρίου, του Λιμενάρχη Ρόδου Νίκου Αρμπουνιώτη, του Υπολιμενάρχη Σπύρου Τάτη και άλλων προσκεκλημένων η μεγάλη «οικογένεια» της Dodekanisos Seaways έκοψε την πίτα της.
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τη διοίκηση της εταιρείας, τα στελέχη, τα πληρώματα και τους εργαζόμενους οι οποίοι γέμισαν με τις οικογένειές τους ασφυκτικά την αίθουσα δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα με άφθονο κρασί και πλούσιο δείπνο.
Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους και τους εργαζόμενους ο πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Σπανός, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε, μ’ ένα σύντομο ιστορικό, στην πορεία της εταιρείας επαναλαμβάνοντας για μιαν ακόμη φορά ότι στην πετυχημένη διαδρομή της εταιρείας έχουν καθοριστική συμβολή όλοι οι εργαζόμενοι και πως για τον ίδιο θα είναι πάντα η μεγάλη οικογένειά του, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία του για το μέλλον της.
Στον κ. Σπανό απένειμε τιμητική πλακέτα ο Λιμενάρχης Ρόδου Αρμπουνιώτης γιατί, όπως τόνισε, «κάθε φορά που χρειάστηκε η Dodekanisos Seaways με τους τεχνικούς της στήριξε τις δραστηριότητες των πλωτών του Λιμεναρχείου».
Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος κ. Ειρήνη Σπανού αναφέρθηκε στο βραβείο που απέσπασε στο τέλος του 2015, η Dodekanisos Seaways, η οποία, ως γνωστόν, ανακηρύχθηκε καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία της Ελλάδας για τη χρονιά που πέρασε: «Είναι μια ξεχωριστή μεγάλη τιμή για όλους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά αφιερώνοντας το βραβείο στους εργαζόμενους, για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά σε όλα τα επίπεδα, ώστε η εταιρεία να παραμένει πάντοτε συνεπής, αξιόπιστη και να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για να προσθέσει:
«Αυτό το βραβείο, όμως, μας φορτώνει με πρόσθετες ευθύνες, και συνεπώς θα πρέπει να γινόμαστε καθημερινά και πιο καλύτεροι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται με συνεχείς προσπάθειες και αγώνες σε βάθος χρόνου αλλά μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή.
Εμείς έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των νησιωτών μας και αυτή πρέπει να μας καθοδηγεί και στο μέλλον».
Τέλος, η κ. Σπανού εξέφρασε την αισιοδοξία της για το 2016, και ευχήθηκε σε όλους «καλά ταξίδια». Να σημειωθεί ότι τυχερός της βραδιάς ήταν ο αδελφός του κ. Γιώργου Σπανού και συνιδρυτής της ναυτιλιακής εταιρείας κ. Γιάννης Σπανός πρόεδρος του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ, ο οποίος βρήκε το «φλουρί» της πίτας κερδίζοντας ένα χρυσό «γούρι» του 2016.
Επίσης σε τέσσερις κληρώσεις ισάριθμοι εργαζόμενοι στα πλοία «Παναγία Σκιαδενή», «Δωδεκάνησος Πράιντ», «Δωδεκάνησος Εξπρές» και στα γραφεία της εταιρείας κέρδισαν χρηματικά ποσά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.