Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο το υπερ-πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Scenic Eclipse»

Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο το υπερ-πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Scenic Eclipse»

667
Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο το υπερ-πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Scenic Eclipse»

Η Scenic River Cruises, μία αυστραλιανή εταιρεία που ειδικεύεται στις κρουαζιέρες ποταμών, ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή της για είσοδό της στην θαλάσσια κρουαζιέρα με τη ναυπήγηση του «Scenic Eclipse», του πρώτου της ποντοπόρου κρουαζιερόπλοιου.
Στην πραγματικότητα το «Scenic Eclipse» είναι ένα υπερ-πολυτελές ποντοπόρο μέγκα-γιοτ, 16.500 τόνων, που θα διαθέτει 114 σουίτες, δύο ελικόπτερα, καθώς και ένα ειδικό υποβρύχιο, που θα επιτρέπουν στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου να αποκτούν μοναδικές εμπειρίες κατά την διάρκεια των ταξιδιών τους.
Το παρθενικό ταξίδι του «Scenic Eclipse» αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2018 από την Κωνσταντινούπολη προς την Βενετία, προτού διαπλεύσει τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Καθώς φαίνεται η Scenic River Cruises αποφάσισε την είσοδό της στις θαλάσσιες κρουαζιέρες, σε μία προσπάθεια να αποσπάσει μερίδιο από την θαλάσσια κρουαζιέρα που σπάει κάθε χρόνο το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με σχεδόν 24 εκατομμύρια επιβάτες, οι οποίοι αναμένεται να ταξιδέψουν παγκοσμίως το 2016, o κλάδος της κρουαζιέρας το μόνο που δεν δείχνει είναι σημάδια κόπωσης. Αντιθέτως παρουσιάζει συνεχή αύξηση συγκριτικά με τα 15 εκατ. επιβατών το 2015 ή σε σχέση με τους σχεδόν 1,5 εκατομμύρια επιβάτες το 1980.
Μάλιστα, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δέχονται συνεχώς ολοένα και περισσότερα αιτήματα για συμμετοχή σε ταξίδια κρουαζιέρας. Οκτώ στους δέκα ταξιδιωτικούς πράκτορες, μέλη της CLIA, της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας, δήλωσαν πως αναμένουν σημαντική αύξηση στις πωλήσεις πακέτων κρουαζιέρας το 2016 σε σχέση με πέρυσι.
Μέσα σε αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο θα πρέπει να ιδωθεί και η απόφαση της ναυπήγησης του «Scenic Eclipse».
Στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το υπερ-πολυτελές πλοίο της Scenic River Cruises.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.

Φωτό: www.scenic.com.au

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.