H Viking Line αποφασίζει εκσυγχρονισμό του στόλου της με € 8.000.000

H Viking Line αποφασίζει εκσυγχρονισμό του στόλου της με € 8.000.000

166
H Viking Line αποφασίζει εκσυγχρονισμό του στόλου της με € 8.000.000

Η Viking Line, η φινλανδική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας, ανακοίνωσε ότι προχωρά άμεσα στην εφαρμογή των σχεδίων της για εκσυγχρονισμό των πλοίων της του στόλου της.
Συγκεκριμένα μέσα στην άνοιξη του 2016 η εταιρεία προχωρά στον εκσυγχρονισμό τριών από τα πλοία της επενδύοντας σε πρώτη φάση ένα χρηματικό ποσό της τάξης των € 8.000.000. Στόχος είναι οι επιβάτες της Viking Line να απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση στις καμπίνες τους αλλά και πιο πολυτελή εστιατόρια, ακόμα και υπηρεσίες κατά τους πλόες τους από και προς τα φινλανδικά λιμάνια.
Τα πλοία που πρόκειται να εκσυγχρονιστούν είναι τα εξής: το -M/S Viking Grace, που εξυπηρετεί την γραμμή Τουρκού (Φινλανδία) – Στοκχόλμη (Σουηδία), το M/S Amorella που και αυτό εξυπηρετεί την γραμμή Τουρκού – Στοκχόλμη, και το M/S Gabriella που εξυπηρετεί την γραμμή Ελσίνκι (Φινλανδία) – Στοκχόλμη (Σουηδία).
Ο Kaj Takolander, αντιπρόεδρος της Viking Line και υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ για Φινλανδία, Ρωσία και βαλτικές χώρες σε δηλώσεις του τόνισε ότι «στο μέλλον θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ταξιδιωτικές εμπειρίες, τις οποίες δε μπορούν να απολαμβάνουν πουθενά αλλού. Άλλωστε, στη Viking Line ακούμε τις επιθυμίες των πελατών μας, παρακολουθούμε τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά και προσπαθούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες που προκύπτουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Φωτό: http://www.vikingline.com/en/Press-room/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.