Η εποχή των πάγων στην Ουκρανία ξεκίνησε…

Η εποχή των πάγων στην Ουκρανία ξεκίνησε…

191
Η εποχή των πάγων στην Ουκρανία ξεκίνησε…

Ο ανταποκριτής στην Ουκρανία, Dias Marine Consulting, γνωστοποίησε ότι το ice season (η περίοδος των πάγων) έχει ξεκινήσει στην περιοχή της Αζοφικής Θάλασσας και συμβουλεύει ότι, όταν ένα σκάφος προτίθεται να καλέσει σε ουκρανικό λιμάνι θα είναι απαραίτητο να έρχεται σε επαφή με τον τοπικό πράκτορα και να αποσαφηνίσει κάθε επίκαιρη και ακριβή πληροφορία για τις καιρικές συνθήκες κατά την ημερομηνία άφιξης.
Για να βοηθήσει τα μέλη του London P& I Club, ο ανταποκριτής παρέχει πληροφορίες στην ιστοσελίδα oι οποίες ενημερώνονται δύο φορές την εβδομάδα, αναφορικά με συγκεκριμένους λιμένες. Ωστόσο τα μέλη θα πρέπει να εξακολουθούν να ζητούν επίκαιρες πληροφορίες για τις συνθήκες στην περιοχή. Προς το παρόν, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι τα λιμάνια στις πόλεις Kherson, Nikolaev και Dnepro – Bugskiy έχουν ανακοινώσει ειδικές δράσεις για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ενώ και άλλα λιμάνια έχουν αρχίσει να επηρεάζονται από τον αυξημένο πάγο της εποχής.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.