Παγκόσμια τιμητική διάκριση στην VARIETY CRUISES

Παγκόσμια τιμητική διάκριση στην VARIETY CRUISES

180
Παγκόσμια τιμητική διάκριση στην VARIETY CRUISES

H VARIETY CRUISES, ένα από τα παλαιότερα μέλη της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, αναδείχθηκε στον διαγωνισμό της εφημερίδας USA TODAY «BEST OF 10» το Νο1 ως «BEST BOUTIQUE CRUISE LINE WORLWIDE».
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, όπως SEABOURN, CRYSTAL , WINDSTAR, SEA CLOUD, LINDBLAD-NATIONAL GEOGRAPHIC, SEA DREAM YACHT CLUB, STAR CLIPPERS, SILVERSEAS, PONANT κ.ά.
Η ελληνόκτητη εταιρεία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2006 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1966. Σήμερα στην εταιρεία ανήκουν 11 MEGAYACHTS χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρείας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας.
Η εφημερίδα «USA TODAY» είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα ημερήσιες εφημερίδες παγκοσμίως με 3 εκατομμύρια αναγνώστες ημερησίως και 35 εκατομμύρια επισκέπτες στο site τους κάθε μήνα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.