Αναβάλλει η Zim την άφιξή της στη Wall Street;

Αναβάλλει η Zim την άφιξή της στη Wall Street;

114
Αναβάλλει η Zim την άφιξή της στη Wall Street;

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα η εφημερίδα Haaretz, η παλαιότερη εφημερίδα του Ισραήλ, αναφέρει ότι η Zim Integrated Shipping Services πιθανώς να αναβάλει ή να καθυστερήσει την προγραμματισμένη αρχική δημόσια προσφορά των μετοχών της στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα διευθυντικά στελέχη του ισραηλινού κολοσσού έλαβαν την απόφαση να καθυστερήσουν την πολυαναμενόμενη εισαγωγή της στο αμερικανικό χρηματιστήριο εξαιτίας της χλιαρής και υποτονικής υποδοχής της Hapag-Lloyd στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης τον περασμένο Νοέμβριο. Η παρατεταμένη αρνητική κατάσταση στη ναυλαγορά και οι συνεχιζόμενες δυσοίωνες προβλέψεις για τον κλάδο των containers αλλά και για το διεθνές εμπόριο γενικότερα, φαίνεται ότι αποτρέπουν τις διεθνείς εταιρείες των τακτικών γραμμών να τολμήσουν μεγάλα βήματα που απαιτούν τη στήριξη του θορυβημένου και αμήχανου πλέον επενδυτικού κοινού.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.