Τα 17 Embraers που θα κατακτήσουν την Αυστρία και τα Βαλκάνια

Τα 17 Embraers που θα κατακτήσουν την Αυστρία και τα Βαλκάνια

228
Τα 17 Embraers που θα κατακτήσουν την Αυστρία και τα Βαλκάνια

Το πρώτο Embraer 195 της Austrian Airlines, με όνομα “Central Europe”, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Βιέννης τη Δευτέρα στις 7:46 το πρωί, με προορισμό τη Στουτγάρδη. Το αεροσκάφος, με αριθμό νηολόγησης OE-LWD, είναι το πρώτο από τα συνολικά 17 αεροσκάφη Embraer που θα δρομολογήσει η Austrian Airlines έως το τέλος του 2017, ως μέρος του προγράμματος ανανέωσης στόλου της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας.
Τα Embraer θα αντικαταστήσουν σταδιακά τα 21 αεροσκάφη Fokker που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή από την Austrian Airlines.
Τα Embraer jets θα χρησιμοποιηθούν σε κοντινών και μεσαίων αποστάσεων δρομολόγια στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, σε πτήσεις από την Αυστρία προς τη Θεσσαλονίκη, το Βελιγράδι, τη Βαρσοβία, τα Τίρανα, το Αμβούργο και σε πολλούς άλλους προορισμούς. Ωs γνωστόν η Austrian Airlines, μέλος του Ομίλου Lufthansa, έχει ένα ευρύ δίκτυο προς την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια με καθημερινές και πολυάριθμες πτήσεις. Επίσης η  Austrian πετά από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη καθημερινά προς τη Βιέννη.

aus

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.