Εσείς έχετε πετάξει με Α380;

Εσείς έχετε πετάξει με Α380;

493
Εσείς έχετε πετάξει με Α380;

Η Emirates ανακοίνωσε πρόσφατα τη δέσμευσή της για τη δρομολόγηση του δημοφιλούς αεροσκάφους- «θηρίου» Α380 σε ακόμη περισσότερους προορισμούς σε όλο το δίκτυο της το 2016. Με αυτή της την απόφαση θα ενισχύσει τη δέσμευσή της να παράσχει μια βελτιωμένη εμπειρία εν πτήση για τους επιβάτες του.
Το Μπέρμιγχαμ, η Πράγα και η Ταϊπέι είναι οι νέοι προορισμού που θα εξυπηρετούνται πλέον με τα Α380 της Emirates καθιστώντας την εταιρεία πρώτη και μοναδική που εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις με το συγκεκριμένο αεροσκάφος προς και από αυτούς τους προορισμούς.
Παράλληλα με τις παραπάνω νέες πτήσεις η Βαρκελώνη θα εξυπηρετείται και με μια δεύτερη καθημερινή πτήση A380 από την 1η Ιουνίου το 2016.
“Η εισαγωγή και η αύξηση των πτήσεων με τα A380 σε αυτούς τους στρατηγικούς προορισμούς σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κορυφαία προϊόν μας,” δήλωσε ο Thierry Antinori, αντιπρόεδρος και γενικός εμπορικός διευθυντής της Emirates.
“Οι καινοτομίες μας για το Α380, σε όλες τις κατηγορίες, συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας. Δρομολογώντας το μεγαλύτερο αεροσκάφος του στόλου μας, επίσης μας βοηθά να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών σε αυτές τις αγορές», πρόσθεσε ο κ. Thierry Antinori.
Η Emirates διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο αεροσκαφών Airbus 380. Τα 71 αεροσκάφη της εταιρείας εξυπηρετούν πλέον όλες τις ηπείρους και δημοφιλείς προορισμούς από το Ντουμπάι..
Η Emirates εγκαινίασε την πρώτη πτήση Α380 το 2008, και από τότε το αεροσκάφος έχει εξυπηρετήσει πάνω από 42 εκατομμύρια επιβάτες, καλύπτοντας πάνω από 630 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος διαθέτει 429 θέσεις στην οικονομική, 76 θέσεις- κρεβάτια στη Business class και 14 ιδιωτικές σουίτες στην πρώτη θέση. Δείτε στο επισυναπτόμενο Video τον γίγαντα των αιθέρων σε απολαυστικές στιγμές κατά την προσγείωσή του στο δίκτυο της εταιρείας: https://www.facebook.com/Emirates/videos/804060146370403/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.