Η ετήσια παρουσίαση του American Club στην ελληνική αγορά

Η ετήσια παρουσίαση του American Club στην ελληνική αγορά

933
Η ετήσια παρουσίαση του American Club στην ελληνική αγορά
H oμάδα του γραφείου του Πειραιά του American Club με τους Vincent Solarino(American Club – New York) - Joe Hughes(American Club – New York) και Ηλία Τσακίρη (Hellenic Hull Management) .

Το American Club υποδέχτηκε την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, 300 και πλέον καλεσμένους στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.
Ο Joe Hughes, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας του American Club, SCB, Inc., παρουσίασε τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επίδοση του American Club, αλλά και της Eagle Ocean Marine, προϊόν του Club για fixed-premium ασφάλιση υπό τη διαχείριση της Eagle Ocean Agencies, που αποτελεί θυγατρική της διαχειρίστριας εταιρείας. Τόνισε τα καλά ιστορικά αποτελέσματα του επενδυτικού προγράμματος του Club και το υψηλό “dollar per ton” στα “reserves” σε σύγκριση με άλλα IG Clubs.
Ο Vince Solarino, πρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής (COO) της SCB, Inc., μίλησε για τους ισχυρούς δεσμούς του Club με την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα. Εξήγησε πως αυτό πρότυνε το Club να αναλάβει το δύσκολο έργο να διασώσει την «κληρονομιά» του Hellenic Hull Mutual μέσα από την τεχνογνωσία της διαχειρίστριας εταιρείας Hellenic Hull Management με επικεφαλής τον Ηλία Τσακίρη και μέσα από μία στρατηγική επένδυση, δημιουργήθηκε μία νέα εταιρεία στην οποία θα μεταφερθεί αυτή η «κληρονομιά» και θα εξασφαλίσει τη συνέχεια με δικό τους πάροχο ναυτιλιακής ασφάλισης τόσο στην Κυπριακή όσο και στην Ελληνική αγορά. Ο κ. Solarino εξήγησε “το American Hellenic δεν είναι μία εταιρεία στο ξεκίνημα …έχει ήδη ένα εδραιωμένο πελατολόγιο και μία πολύ δυνατή ομάδα. Στην ουσία είναι μία διάδοχη εταιρεία.”
Στη συνέχεια, ο Ηλίας Τσακίρης, γενικός διευθυντής της Hellenic Hull Management μίλησε για το ασφαλιστικό μοντέλο του American Hellenic, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες συνέργειας μεταξύ του Hellenic Hull Mutual που τελικά θα ολοκληρώσει τη λειτουργία του και της νέας, ανεξάρτητης εταιρείας American Hellenic, η οποία θα συνεχίσει να ασφαλίζει πλοία σε παγκόσμια πλέον κλίμακα.
Την παρουσίαση ολοκλήρωσε η Δωροθέα Ιωάννου, γενική διευθύντρια του γραφείου του Πειραιά, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Club στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, την Αφρική και την Μέσα Ανατολή και Global Business Development Director του American Club. H κα Ιωάννου μίλησε για το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθείται από το American Club και την ιδιαίτερη αφοσίωση που επιδεικνύει στην ελληνική αγορά, κάνοντας παράλληλα εκτεταμένη παρουσίαση της ομάδας που στελεχώνει το γραφείο του Πειραιά και που αθροιστικά διαθέτει πάνω από 100 χρόνια εμπειρία στην διαχείριση ναυτικών απαιτήσεων.
H oμάδα του γραφείου του Πειραιά του American Club με τους Vincent Solarino(American Club – New York) – Joe Hughes(American Club – New York) και Ηλία Τσακίρη (Hellenic Hull Management) [/caption]

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.