Το νέο premium lounge της Etihad Airways

Το νέο premium lounge της Etihad Airways

207
Το νέο premium lounge της  Etihad Airways

Η προσθήκη του Διεθνούς Αερολιμένα John F. Kennedy (JFK) στα διαθέσιμα lounges της εταιρείας σε όλο τον κόσμο αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης των χώρων αναμονής της αεροπορικής εταιρείας και σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός δεύτερου lounge από την Etihad Airways στις ΗΠΑ μετά την Ουάσιγκτον, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles.
Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), παρουσίασε σήμερα τα Lounge της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης της εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο JFK. Το νέο lounge είναι το δεύτερο στις Ηνωμένες Πολιτείες που περιλαμβάνεται στα premium lounges της εταιρείας σε όλο τον κόσμο για τους επισκέπτες.
Το νέο lounge της αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο JFK – το οποίο ενισχύει τις παγκόσμιες εγκαταστάσεις χώρων αναμονής στο Άμπου Ντάμπι, τη Φρανκφούρτη, το Heathrow στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Δουβλίνο, το Παρίσι, το Σίδνεϊ και την Ουάσιγκτον, DC – έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις «Όψεις του Άμπου Ντάμπι» και προσφέρει αποκλειστικά στους επισκέπτες της Etihad Airways μια σειρά από μοναδικές στιγμές ανακάλυψης και χαλάρωσης σε όλο το χώρο. Το lounge που είναι διακοσμημένο με τη γεωμετρική σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και χρησιμοποιεί μια παλέτα χρωμάτων που αντανακλά τις διαφορετικές αποχρώσεις του τοπίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από την πιο σκούρα άμμο της ερήμου Λίβα έως τα πιο ανοιχτά χρώματα που συναντιούνται στα Βόρεια Εμιράτα, σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική εταιρία Gensler στο Σικάγο και την εταιρεία συμβούλων Landor Associates. Η παρουσίαση του νέου lounge στο αεροδρόμιο JFK επεκτείνει τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης των χώρων αναμονής της αεροπορικής εταιρείας.
jfk_lounge_opening_ribbon-cutting_ceremony_0
Οι επισκέπτες της Etihad Airways που ταξιδεύουν στο The Residence by Etihad™, στα διαμερίσματα της Πρώτης Θέσης ή στα Studios της Διακεκριμένης Θέσης, έχουν πρόσβαση στο σαλόνι πριν από την πτήση. Ένα ιδιωτικό lounge είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν στο The Residence από την Etihad™, ολοκληρώνοντας την ιδιωτική πολυτέλεια που προσφέρει αυτή η υπηρεσία εν πτήσει.
Τα αεροσκάφη A380 της Etihad Airways που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες The Residence by Etihad™, τα διαμερίσματα της Πρώτης Θέσης, τα Studios της Διακεκριμένης Θέσης και τα Smart Seats της Οικονομικής Θέσης ξεκίνησαν δρομολόγια μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και του Διεθνούς Αεροδρομίου της Νέας Υόρκης John F. Kennedy, στις 23 Νοεμβρίου του 2015. Η καθημερινή υπηρεσία του A380 αντικαθιστά ένα Boeing 777 και συμπληρώνει μία δεύτερη καθημερινή πτήση με αεροσκάφος B777 μεταξύ των δύο πόλεων (λειτουργεί από την Etihad Airways σε ένα αεροσκάφη της Jet Airways).
Η Etihad Airways ξεκίνησε τις υπηρεσίες της στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης στις 26 Οκτωβρίου του 2006 και σήμερα προσφέρει δύο φορές την ημέρα απευθείας πτήσεις προς Αμπού Ντάμπι. Επιπλέον, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Etihad προσφέρει καθημερινή πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και την Ουάσιγκτον, DC, το Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, καθώς και πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα σε Dallas / Fort Worth.
JFK_Lounge_Standard.jpg

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.