Η Aramco υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες που αφορούν την κλιματική αλλαγή

Η Aramco υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες που αφορούν την κλιματική αλλαγή

75
Η Aramco υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες που αφορούν την κλιματική αλλαγή

H Saudi Aramco ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τη συμμετοχή της στο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Πετρελαίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ για τρεις ημέρες.
Στο Συνέδριο ανακοινώθηκαν και συζητήθηκαν έρευνες σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις σε θέματα γεωλογίας, ενεργειακής τεχνολογίας.
Ο πρόεδρος της Saudi Aramco Amin Bin Hassan Al – Nasser συμμετείχε σε συνεδρίαση της ολομέλειας για τους επικεφαλής των επιχειρήσεων με τίτλο “Τεχνικές συνεργασίες για ένα βιώσιμο μέλλον”, στο οποίο επεσήμανε ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο «θα συνεχίσουν σε μακροπρόθεσμη βάση να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο παγκόσμια ενεργειακό πλαίσιο, ωστόσο αναγνωρίζουμε την ανάγκη για τη διαχείριση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα». Η ανακοίνωση του προέδρου του ενεργειακού κολοσσού της Σαουδικής Αραβίας, σε μια περίοδο μεγάλης αναστάτωσης στο Ριάντ θεωρήθηκε από αναλυτές ως έκπληξη τόσο για το μέλλον του κλάδου όσο και για την πολιτική τοποθέτησε σε θέματα προστασία του περιβάλλοντος σε μια περίοδο αντιπαράθεσης μεταξύ των παραδοσιακών ναυτιλιακών δυνάμεων και των αξιωματούχων των Βρυξελλών.
Φωτο: ΕΡΑ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.