Βράβευση αποφοίτων ΑΕΝ Ύδρας από το North P&I Club

Βράβευση αποφοίτων ΑΕΝ Ύδρας από το North P&I Club

508
Βράβευση αποφοίτων ΑΕΝ Ύδρας από το North P&I Club

Στις 4 Δεκεμβρίου 2015 το North P&I Club, ένα από τα μεγαλύτερα clubs παγκοσμίως, βράβευσε τον Χρήστο Μάθεση – απόφοιτο της Α.Ε.Ν. Ύδρας – για την άριστη ακαδημαϊκή του πορεία κατά τα προηγούμενα έτη.
O κ. Μάθεσης εργάζεται πλέον ως αξιωματικός στον όμιλο Αγγελικούση και συγκεκριμένα στη Maran Tankers, μια εταιρεία που αποτελεί μέλος του North P&I Club. Την Ακαδημία βεβαίως στηρίζουν και άλλες ναυτιλιακές-μέλη του North, όπως η Alpha Tankers, η Avin, η Minerva, η Pantheon και η Tsakos. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερη μνεία στο διευθυντή σπουδών, Σταυρόπουλο Βασίλη και τους συναδέλφους του, για την αφοσίωσή τους στην προσπάθεια να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό έργο στους σπουδαστές της Ακαδημίας.
H εκδήλωση δεν αποτελεί μια μεμονωμένη ενέργεια καθώς το συγκεκριμένο Club συνεχίζει μια δεκαετή παράδοση βράβευσης αριστούχων σπουδαστών. Για την απονομή των βραβείων δε λαμβάνεται αποκλειστικά υπόψη η βαθμολογία του σπουδαστή αλλά και οι δυνατότητες ανέλιξης του. Παράλληλα, το Club διοργανώνει και ένα ετήσιο σεμινάριο στην Ακαδημία για την ενημέρωση των σπουδαστών σχετικά με την αποφυγή ατυχημάτων.
Να σημειωθεί ότι η Α.Ε.Ν. Ύδρας είναι η παλαιότερη Nαυτική Aκαδημία στον κόσμο, με έτος ίδρυσης το 1749.
Στη φωτο: Ο διευθυντής του North P&I Club Tony Allen (στο μέσον) με τον διευθυντή της Α.Ε.Ν. Ύδρας, Σταυρόπουλο Βασίλη (δεξιά) και τον διοικητή της σχολής, Ιωάννη Κόκιο (αριστερά) κατά την τελετή αποφοίτησης

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.