Η Σκύρος τιμά την AEGEAN για την προσφορά της στο νησί

Η Σκύρος τιμά την AEGEAN για την προσφορά της στο νησί

220
Η Σκύρος τιμά την AEGEAN για την προσφορά της στο νησί
Ο Δήμαρχος Σκύρου με τους κ.κ. Θεόδωρο και Ευτύχιο Βασιλάκη, Δημήτρη Γερογιάννη και άλλα στελέχη της Aegean.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του κλειστού γηπέδου του Δήμου Σκύρου, ο πρόεδρος της AEGEAN, Θεόδωρος Βασιλάκης, βραβεύθηκε για την προσφορά του στο νησί από τον δήμαρχο Μιλτιάδη Ε. Χατζηγιαννάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο τέως δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN Δημήτρης Γερογιάννης, καθώς και άλλα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Σκύρου αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή της AEGEAN στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Συγκεκριμένα τόνισε «αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, επειδή μια ελληνική εταιρεία με αυτό το μέγεθος και τη δυναμική, δείχνει τη δέουσα προσοχή και συνεισφέρει ουσιαστικά στον τόπο μας. Ο αριθμός των αυξημένων προγραμματισμένων αεροπορικών κρατήσεων συνέβαλε σε ένα πολύ θετικό τουριστικό αποτέλεσμα για τη Σκύρο φέτος, γεγονός που μας κάνει ευτυχείς για τις δυνατότητες που έχει το νησί μας. Η συνεισφορά της AEGEAN και προσωπικά του κ. Θεόδωρου Βασιλάκη για εμάς του Σκυριανούς είναι αναμφισβήτητη».
Αμέσως μετά έλαβε τον λόγο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης, ο οποίος δήλωσε ότι «η Σκύρος είναι ένα μικρό νησί αλλά με μεγάλη καρδιά. Η AEGEAN είναι αξιέπαινη γιατί έκανε τη στρατηγική επιλογή να ταυτίσει το μέλλον της με το μέλλον της Ελλάδας – και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή. Αυτό που έγινε με τα δρομολόγια της Σκύρου αποδεικνύει ακριβώς αυτό: Κι αυτό είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για τις νέες γενιές».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της AEGEAN κ. Βασιλάκης δήλωσε: είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην AEGEAN αυτή η βράβευση και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο για τη σημερινή εκδήλωση. Δεν είναι μια συνηθισμένη εκδήλωση η σημερινή. Είναι μια μέρα γεμάτη συγκίνηση. Από την πρώτη στιγμή στην AEGEAN είδαμε ότι η Σκύρος έπρεπε να βοηθηθεί, να στηριχτεί ποιοτικά. Για την AEGEAN ήταν μεγάλο στοίχημα η ενίσχυση των άγονων γραμμών και των μικρών προορισμών. Εύχομαι στους Σκυριανούς: να ζηλεύετε το καλύτερο. Κι όλοι οι φορείς του τουρισμού να αισθάνεστε και να δράτε σαν μια γροθιά – όπως συμβαίνει με εμάς στην AEGEAN, αυτή ήταν εξ αρχής η φιλοσοφία μας. Θα είμαστε πάντα κοντά σας προκειμένου η Σκύρος να έχει μία ποιοτική τουριστική ανάπτυξη».
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και δώρα από τον δήμαρχο Σκύρου και από τον πρόεδρο του τουριστικού συλλόγου «Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου» κ. Ιωάννη Ευγενικό προς τον Πρόεδρο της AEGEAN, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στους Σκυριανούς πολίτες, καθώς και προς τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε κάλεσμα του Δήμου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρις στην συνεισφορά όλων των Δημοτικών Συμβούλων και των υπαλλήλων του Δήμου που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της. Έτυχε δε μεγάλης ανταπόκρισης καθώς πλήθος Σκυριανών έσπευσαν να τιμήσουν και οι ίδιοι με την παρουσία τους τιμώμενους προσκεκλημένους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.