Βύθιση οχηματαγωγού στη Σιγκαπούρη, πλέον των 100 ατόμων διασώθηκαν

    212
    Βύθιση οχηματαγωγού στη Σιγκαπούρη, πλέον των 100 ατόμων διασώθηκαν

    Σχεδόν 100 άτομα διασώθηκαν όταν το –ινδονησιακού νηολογίου– οχηματαγωγό πλοίο «Sea Prince» που έπλεε προς τη Σιγκαπούρη χτύπησε σε άγνωστο αντικείμενο στη θάλασσα και άρχισε να βουλιάζει κοντά στο νησί της Ινδονησίας Batam.
    Συγκεκριμένα η Ναυτιλιακή και Λιμενική Αρχή της Σιγαπούρης (MPA) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι εχθές αργά το βράδυ έλαβε την πληροφορία ότι το «Sea Prince» λίγη ώρα αφότου είχε αποπλεύσει με προορισμό τη Σιγκαπούρη από το Batam, ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Ινδονησίας που απέχει μόλις 40 λεπτά από τη Σιγκαπούρη, χτύπησε σε άγνωστο αντικείμενο στην θάλασσα.
    Η διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου «Batamfast» ζήτησε τη συνδρομή άλλων δύο οχηματαγωγών πλοίων τα οποία βοήθησαν στη διάσωση των ενενήντα επιβατών και του επταμελούς πληρώματος του «Sea Prince». Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν πίσω στον τερματικό σταθμό «Nongsapura» στο Batam και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
    Φωτό αρχείο: ΑΠΕ/SOUTH KOREA COAST GUARD

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.