3ο συνέδριο διεθνών αντιπροσώπων της NanoPhos

3ο συνέδριο διεθνών αντιπροσώπων της NanoPhos

94
3ο συνέδριο διεθνών αντιπροσώπων της NanoPhos

Η NanoPhos γιόρτασε μαζί με τους αντιπροσώπους της από 25 χώρες του εξωτερικού τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική και διεθνή αγορά σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 15-17 Νοεμβρίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Στο συνέδριο παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από: Ιαπωνία, Κίνα, Κατάρ, Ντουμπάι, Ινδία, Ιράν, Γερμανία, Νορβηγία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Αμερική, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Μάλτα, Ρουμανία, Βρετανία, Νότιο Αφρική, Γεωργία, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Λίβανο, Κύπρο, Σουδάν.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας αυτά τα 10 χρόνια διεθνώς, ενώ κάθε χώρα παρουσίασε την δική της πορεία και επιτεύγματα. Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα και αποφασίστηκε η διεθνής στρατηγική που θα οδηγήσει την NanoPhos σε μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.
Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η NanoPhos επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη βιομηχανία ναυτιλιακών ειδών με την επωνυμία NanoPhos Marine.
Με μότο “Sea the Difference”, η NanoPhos επιδιώκει να δώσει καινοτόμες λύσεις σε παλιά προβλήματα όπως ανάπτυξη θαλάσσιας ρύπανσης (marine fouling), διάβρωση, ενεργειακές απώλειες και μόνωση ή προστασία επιφανειών.
2
Τα καινοτόμα προϊόντα εφαρμόζονται τόσο στην ποντοπόρο ναυτιλία όσο και σε σκάφη αναψυχής (yachting).
Ο Δρ. Ιωάννης Αραμπατζής, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας NanoPhos δήλωσε σχετικά: «Η NanoPhos είναι μια διεθνής οικογένεια με έδρα την Ελλάδα. Αυτά τα 10 χρόνια εδραιωθήκαμε και ωριμάσαμε τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς. Με συμμάχους τους φίλους μας από όλο τον κόσμο η NanoPhos ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη για περαιτέρω ανάπτυξη τόσο διεθνώς όσο και στο εσωτερικό».
1

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.