Προχωρούν οι αλλαγές διοικήσεων στους οργανισμούς λιμένων

Προχωρούν οι αλλαγές διοικήσεων στους οργανισμούς λιμένων

126
Προχωρούν οι αλλαγές διοικήσεων στους οργανισμούς λιμένων

Η απόφαση αλλαγής των διοικήσεων στους οργανισμούς λιμένος της χώρας που λειτουργούν με τη μορφή ανωνύμων εταιρειών φαίνεται ότι προχωράει με εντατικούς ρυθμούς.
Το σχέδιο είχε παγώσει λόγω των εκλογών του Σεπτεμβρίου παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση φέρεται να είχε καταλήξει στα ονόματα που θα αντικαθιστούσαν τους σημερινούς προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των περισσοτέρων λιμένων.
Περίπου δύο μήνες έπειτα από τις εκλογές η κυβέρνηση εφαρμόζει το σχέδιο της αλλαγής των διοικήσεων στα μεγάλα λιμάνια της χώρας, με εξαίρεση τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ των οποίων οι διοικήσεις είχαν αλλάξει από τον Μάιο, ενώ τον Αύγουστο είχε αλλάξει η διοίκηση στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.
Μόλις πριν από λίγες μέρες διορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, ενώ πρόσφατα έγινε και η αλλαγή της διοίκησης στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Σειρά φαίνεται ότι παίρνουν και τα υπόλοιπα λιμάνια μεταξύ των οποίον το Ηράκλειο, η Καβάλα, ο Βόλος, το Λαύριο και η Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.