Στην Κέρκυρα εγκαινιάστηκε η νέα προβλήτα κρουαζιερόπλοιων

Στην Κέρκυρα εγκαινιάστηκε η νέα προβλήτα κρουαζιερόπλοιων

130
Στην Κέρκυρα εγκαινιάστηκε η νέα προβλήτα κρουαζιερόπλοιων

Τα εγκαίνια της νέας προβλήτας κρουαζιεροπλοίων, στο χώρο του νέου λιμένα της Κέρκυρας, έκανε σήμερα το πρωί η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Η αναπληρώτρια υπουργός, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη για το νέο αυτό έργο, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους επισήμανε μεταξύ άλλων ότι “ο τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας και είναι σήμερα, παρά ποτέ, υποχρέωσή μας να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε, έτσι ώστε να αναπτυχθεί. Η Κέρκυρα να γίνει ακόμη πιο δημοφιλής προορισμός και την πατρίδας μα να μπορέσουμε να την κατατάξουμε, τα επόμενα πέντε χρόνια, με τη στρατηγική πολιτική που έχουμε, στους πέντε παγκόσμιους πιο δημοφιλείς προορισμούς”.
Όσον αφορά το υδατοδρόμιο που αναμένεται να γίνει στον λιμένα της Κέρκυρας, μετά και τη σχετική αδειοδότηση που έχει λάβει, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, επισήμανε πως το υπουργείο Τουρισμού είναι διατεθειμένο να το προχωρήσει.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.