Αναδρομή στο ναυτικό παρελθόν: εσπερίδα της Α.Ε.Ν. Οινουσσών στη Χίο

Αναδρομή στο ναυτικό παρελθόν: εσπερίδα της Α.Ε.Ν. Οινουσσών στη Χίο

315
Αναδρομή στο ναυτικό παρελθόν: εσπερίδα της Α.Ε.Ν. Οινουσσών  στη Χίο

Ο σύλλογος σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών διοργανώνει το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015, μια εσπερίδα με θέμα «Αναδρομή στο ναυτικό παρελθόν» στο ξενοδοχείο «Χανδρής» στην πόλη της Χίου.

Στην εσπερίδα θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν στις συνθήκες και τους όρους διαβίωσης των ναυτικών εν πλω κατά το παρελθόν, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στην ιστορική διαδρομή της Ακαδημίας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα. Η παραπάνω εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της προβολής των μελλοντικών δράσεων του συλλόγου.

Την εσπερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρρών και Οινουσών κ.κ. Μάρκος, καθώς και εξέχοντα στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας της Χίου.234

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους κ. Μαυρούλη Γεώργιο και κ. Μπουλώτη Δημήτριο στα τηλέφωνα 6948334604 και 6948820669, αντιστοίχως.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.