Η νέα Ακαδημία MAN PrimeServ Academy Piraeus θέτει καινούργια δεδομένα στην εκπαίδευση

Η νέα Ακαδημία MAN PrimeServ Academy Piraeus θέτει καινούργια δεδομένα στην εκπαίδευση

1003
Η νέα Ακαδημία MAN PrimeServ Academy Piraeus θέτει καινούργια δεδομένα στην εκπαίδευση
Διονύσης Χριστοδουλόπουλος, Διευθύνοντας Σύμβουλος MAN Diesel & Turbo SE

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά από την εταιρεία MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε., η οποία ειδικεύεται στους τομείς της κίνησης και της ενέργειας από βοηθητικούς κινητήρες μέχρι δίχρονους κινητήρες για τεράστια πλοία μεταφoράς εμπoρευματoκιβωτίωv, τα εγκαίνια της νέας της Ακαδημίας υπό την ονομασία MAN PrimeServ Academy Piraeus.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ορισμένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα και στελέχη της Ελληνικής ναυτιλίας και του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την άμεση και έμπρακτη υποστήριξή τους στη νέα αυτή πρωτοβουλία της MAN Diesel & Turbo ΕΛΛΑΣ.
Οι νέες εγκαταστάσεις της MAN PrimeServ Academy Piraeus διακρίνονται για τις άρτιες εκπαιδευτικές αίθουσες, το σύγχρονο σχεδιασμό τους και την παρουσία προσομοιωτών, που θέτουν νέα δεδομένα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επιπλέον δίνεται στους σπουδαστές της η δυνατότητα για hands-on training ενώ τους παρέχεται το πλέον σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό.

Κατά την τελετή των εγκαινίων ο λόγος δόθηκε στους: Dr. Uwe Lauber, CEO MAN Diesel & Turbo SE – Mr. Wayne Jones, Senior Vice President Business Unit AfterSales MAN Diesel & Turbo SE – Διονύση Χριστοδουλόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο MAN Diesel & Turbo SE και στον Ανδρέα Τογαντζή, Υπεύθυνο Ακαδημίας MAN PrimeServ Academy Piraeus.
Οι ανωτέρω με τις ομιλίες τους ευχαρίστησαν τον κόσμο της ελληνικής ναυτιλίας για την υποστήριξή του προς την εταιρεία και τις δραστηριότητές της. Τιμητικό λόγο απηύθυνε και ο Πάνος Ζαχαριάδης, Τεχνικός Διευθυντής της Atlantic Bulk Carriers και μέλος της MARTECMA, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την MAN Diesel & Turbo για την πολυετή συνεργασία τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.