Πλώρη για την Κίνα έβαλε η Carnival Corporation

Πλώρη για την Κίνα έβαλε η Carnival Corporation

108
Πλώρη για την Κίνα έβαλε η Carnival Corporation
Φωτό αρχείου

H Carnival Corporation ανακοίνωσε τα σχέδιά της για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κίνα με την ανάπτυξη δύο επιπλέον brands κρουαζιέρας. Η Carnival Cruise Line και η AIDA Cruises θα ακολουθήσουν την Costa Cruises και Princess Cruises στην κινεζική αγορά, καθιστώντας την Carnival Corporation ως την πρώτη εταιρεία που θα λειτουργήσει με τέσσερα διαφορετικά brands στην Κίνα, η οποία αναμένεται να καταστεί τελικά η μεγαλύτερη αγορά κρουαζιέρας στον κόσμο με βάση την αυξανόμενη ζήτηση που υπάρχει για διακοπές κρουαζιέρας από Κινέζους ταξιδιώτες.
H πρόεδρος της Carnival Christine Duffy δήλωσε ότι “είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους Κινέζους πελάτες μας μία αληθινά μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας, όπως αυτές που προσφέρει η Carnival, οι οποίες την κατέστησαν ως την πιο δημοφιλή εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο”. Και η πρόεδρος της Carnival συνέχισε λέγοντας ότι “περισσότεροι από 4,5 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα από τα πλοία της εταιρείας μας, απολαμβάνοντας μία ταξιδιωτική εμπειρία υψηλής ποιότητας, ευχάριστη και αλησμόνητη. Αναμένουμε με χαρά να καλωσορίσουμε τους Κινέζους στα πλοία της Carnival”.
Η εταιρεία θα συνεργαστεί στενά με τη θυγατρική της στην Ασία, Costa Asia, για πωλήσεις, marketing και λειτουργική υποστήριξη. H Costa έχει διαμορφώσει όρους ισχυρής παρουσίας στην Ασία προσφέροντας κρουαζιέρες στην Κίνα κατά τα τελευταία εννέα χρόνια.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.