Οι ναυτιλιακές εταιρείες στην Ασία μειώνουν τις χρεώσεις τους

Οι ναυτιλιακές εταιρείες στην Ασία μειώνουν τις χρεώσεις τους

88
Οι ναυτιλιακές εταιρείες στην Ασία μειώνουν τις χρεώσεις τους

Οι ναυτιλιακές εταιρείες της Ασίας, συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνικής Kawasaki Kisen Kaisha («K» Line) και της China Shipping Container Lines, προχώρησαν εθελοντικά σε μείωση των επιπρόσθετων χρεώσεων που επέβαλλαν στους πελάτες τους, δήλωσε κορυφαίος οικονομικός παράγοντας της Κίνας.
Η δήλωση αυτή προερχόμενη από την Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) έρχεται ένα μήνα μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Κίνας, που ανακοίνωσε ότι προχωρά σε διερεύνηση των κατηγοριών εναντίον ναυτιλιακών εταιρειών περί επιβολής αυθαίρετων και υπερβολικών χρεώσεων.
Η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων ενημέρωσε ότι οι κορεατικές Hanjin Shipping και Hyundai Merchant Marine καθώς και οι ναυτιλιακές εταιρείες της Ταϊβάν Evergreen Marine, Wan Hai Lines και Yang Ming Marine Transport Corp ανήκουν μεταξύ των εταιρειών που προχώρησαν σε μείωση των χρεώσεών τους.
Επιπλέον, στις 15 Σεπτεμβρίου και η ιαπωνική NYK έλαβε απόφαση περί προσαρμογής της τιμολογιακής της πολιτικής της.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.