Κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης η Lufthansa και η Swiss

Κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης η Lufthansa και η Swiss

66
Κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης η Lufthansa και η Swiss

Η Lufthansa ανακηρύχθηκε «Κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης» για πέμπτη συνεχή φορά στα World Travel Awards στις 5 Σεπτεμβρίου στη Σαρδηνία. Εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας του τουρισμού και των ταξιδιών από όλο τον κόσμο τίμησαν επίσης τη Lufthansa με το βραβείο «Κορυφαία Αίθουσα Αναμονής στην Ευρώπη» για τις lounges στο Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

«Η αναγνώριση της Lufthansa ως Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, για άλλη μια φορά φέτος, αποτελεί τιμή. Κατά τη διάρκεια της 22χρονης ιστορίας μας, ο αερομεταφορέας έχει υπάρξει σταθερά μια από τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές αεροπορικές εταιρείες στις Ευρωπαϊκές αερομεταφορές και δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ψηφοφόροι αναγνώρισαν τα επιτεύγματά τους για άλλη μια φορά απόψε», δήλωσε ο Graham E. Cooke, Πρόεδρος και Ιδρυτής των World Travel Awards κατά τη διάρκεια του γκαλά στη Σαρδηνία.

Η Swiss International Air Lines ανακηρύχθηκε επίσης «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Business Class στην Ευρώπη» στις πτήσεις  κοντινών όσο και μακρινών αποστάσεων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.