Tα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο

Tα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο

253
Tα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο

Τα πέντε κορυφαία αεροδρόμια στον κόσμο σύμφωνα με την ετυμηγορία των επιβατών στα ετήσια βραβεία Skytrax είναι τα ακόλουθα: το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης Changi, το αεροδρόμιο της Σεούλ Incehon, το αεροδρόμιο του Μονάχου, του Χονγκ Κόνγκ και του Τόκιο- Haneda.
Στην Ευρώπη τα καλύτερα αεροδρόμια είναι σύμφωνα με τους κριτές τα ακόλουθα: το αεροδρόμιο του Μονάχου, της Ζυρίχης, του Λονδίνου- Heathrow, του Άμστερνταμ- Schiphol και της Φρανκφούρτης. Το αεροδρόμιο της Ζυρίχης έλαβε επιπλέον το βραβείο για το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο στην κατηγορία “20-30 εκατομμύρια επιβάτες”. Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης επίσης απονεμηθεί το βραβείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αποσκευών στον κόσμο, για τέταρτη συνεχή χρονιά, και το βραβείο για το καλύτερο προσωπικό αεροδρομίου στην Ευρώπη. Το αεροδρόμιο Charles de Gaulle Στο Παρίσι έλαβε το βραβείο για την καλύτερη βελτίωση στις υποδομές του.
Ανά γεωγραφική περιοχή τα βραβεία έχουν ως ακολούθως:
Στην Ασία το καλύτερο αεροδρόμιο είναι της Σιγκαπούρης
Στην Αφρική στο Γιοχάνεσμπουργκ
Στη Βόρεια Αμερική στο Βανκούβερ
Στην Κεντρική Αμερική στον Παναμά
Στην Νότια Αμερική στη Λίμα
Στην Ωκεανία στο Όκλαντ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.