Διακρίσεις… κρουαζιέρας για τους Νορβηγούς

Διακρίσεις… κρουαζιέρας για τους Νορβηγούς

66
Διακρίσεις… κρουαζιέρας για τους Νορβηγούς

Η επιτυχία συνεχίζεται για την Norwegian Cruise Line (NCL), η οποία διατηρεί τα πρωτεία της καλύτερης εταιρείας στον κλάδο της κρουαζιέρας σε Ευρωπαϊκή κλίμακα, σύμφωνα με τα βραβεία World Travel Awards.

Ειδικότερα, τα βραβεία διοργανώθηκαν στην Σαρδηνία της Ιταλίας στις 5 Σεπτεμβρίου 2015 και επιβραβεύουν τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών.  Η τελική  ετυμηγορία είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας που διεξάγεται μεταξύ πρακτόρων ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και πρόσφατων επιβατών.

Η NCL, η οποία παρέλαβε για όγδοη συνεχή χρονιά το βραβείο, αναφέρει πως η βράβευση αποδεικνύει τη μοναδικότητα της εμπειρίας που μπορεί να βιώσει ένας επιβάτης των Νορβηγικών γραμμών κρουαζιέρας ενώ συγχρόνως επιβραβεύει το προσωπικό για την σκληρή και άψογη εργασία του.

Ενδεικτικά, η Norwegian Cruise Line διαχειρίζεται 13 κρουαζιερόπλοια, χωρητικότητας μέχρι και 4.200 επιβατών, ενώ αναμένει και την παράδοση 4 ακόμα πλοίων μέσα στα επόμενα 4 έτη.

Photo: NCL – Norwegian Cruise Line

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.