Νέα δεδομένα στην αγορά κρουαζιέρας της Κίνας με τη δημιουργία μιας πολλά...

Νέα δεδομένα στην αγορά κρουαζιέρας της Κίνας με τη δημιουργία μιας πολλά υποσχόμενης κοινοπραξίας

126
Νέα δεδομένα στην αγορά κρουαζιέρας της Κίνας με τη δημιουργία μιας πολλά υποσχόμενης κοινοπραξίας

H Κίνα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά κρουαζιέρας της χώρας με τη δημιουργία μιας νέας κοινοπραξίας μεταξύ δύο κινεζικών ναυτιλιακών εταιρειών
Η China Communications Construction Co. και η CTS ( HK ) Group Corp, ανακοίνωσαν την Παρασκευή 21 Αυγούστου ότι θα συνεργαστούν προκειμένου να προσφέρουν ‘πρωτότυπες’ κρουαζιέρες από το κινεζικό θέρετρο της Sanya
Οι δύο συνεργαζόμενες εταιρείες επεσήμαναν ότι θα προχωρήσουν σε περαιτέρω συγχωνεύσεις , εξαγορές και πολυεπίπεδες συμφωνίες συνεργασίας προκειμένου να εξασφαλίσουν το μερίδιο που οραματίζονται. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν επίσης στο πρακτορείο Xinhua ότι το παρθενικό του ταξίδι της νέας κοινοπραξίας θα ξεκινήσει από τη Σανγιά προς τα νησιά Xisha μέχρι το τέλος του έτους.
Τα δρομολόγια κρουαζιέρας που θα προσφέρονται θα διαφέρουν από τα υφιστάμενα ου προσφέρονται από τους παγκόσμιους γίγαντες κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στην Κίνα . Η κοινοπραξία μάλιστα έχει ως στόχο τη μετεξέλιξη της νήσου Sanya και του λιμένα της Phoenix ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια κρουαζιέρας στον κόσμο .
Ο αριθμός των ταξιδιωτών που επιλέγουν κρουαζιέρες με αφετηρία από την Κίνα έχει αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό της τάξης του 34% κατά την τελευταία δεκαετία και αναμένεται να ξεπεράσει τους 5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως μέχρι το 2020 .

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.