Επαγγελματική πιστοποίηση διεθνούς αναγνώρισης στη ναυτιλία

Επαγγελματική πιστοποίηση διεθνούς αναγνώρισης στη ναυτιλία

736
Επαγγελματική πιστοποίηση διεθνούς αναγνώρισης στη ναυτιλία

Το Hellenic Management Centre (HMC), το επίσημα εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο του Institute of Charterer Shipbrokers στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης σε επαγγελματίες της ναυτιλίας με τις πιο σύγχρονες και ειδικά σχεδιασμένες μεθόδους, προσφέρει το επαγγελματικό ναυτιλιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ICS, το  Annual Professional Maritime Programme. Το πρόγραμμα  προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations, που οδηγούν στην απόκτηση διεθνούς πιστοποίησης, ήτοι του ICS Membership, σημάδι επαγγελματισμού στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα.

H ιδιότητα του μέλους του ICS (ICS Membership), αποτελεί την μόνη επαγγελματική πιστοποίηση στον ναυτιλιακό χώρο, που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της διεθνούς ναυτιλίας και αναγνωρίζεται ως σημάδι καταξίωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Το ετήσιο πρόγραμμα του ICS Annual ICS Professional Maritime Programme, προσφέρει στους συμμετέχοντες, μέσω ολοκληρωμένων και σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης, ένα ολοκληρωμένο θεωρητικό υπόβαθρο αλλά και πρακτικές γνώσεις, που συμβαδίζουν με τις ανάγκες της αγοράς, προκειμένου να τις εφαρμόσουν άμεσα στην καθημερινή επαγγελματική τους απασχόληση.
To ICS Professional Programme απευθύνεται σε: Επαγγελματίες της ναυτιλίας – shipbrokers, operators, charterers, maritime lawyers, agents, financiers- οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση τους και να πιστοποιήσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους.   Σε Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού – οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν την εμπειρική γνώση και πρακτική τους με θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.  Τέλος, σε Απόφοιτους και Επαγγελματίες των κλάδων της οικονομίας, της διοίκησης,  της νομικής, της μηχανικής, οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα ναυτιλιακά.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 και διαρκεί μέχρι τον Απρίλιο.

Οι διαλέξεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη / Τρίτη-Πέμπτη), 19:00-21:30, στις εγκαταστάσεις του Hellenic Management Centre, στο κέντρο του Πειραιά.

Οι εγγραφές για το ICS Professional Maritime Programme 2015– 2016 παραμένουν ανοιχτές.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία :

τηλ.: +30210-4125945, e-mail : helmc@otenet.gr  ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.helmc.com

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.