Πριγκιπική υποστήριξη στη Διεθνή Εβδομάδα Ναυτιλίας του Λονδίνου

Πριγκιπική υποστήριξη στη Διεθνή Εβδομάδα Ναυτιλίας του Λονδίνου

82
Πριγκιπική υποστήριξη στη Διεθνή Εβδομάδα Ναυτιλίας του Λονδίνου

H οργανωτική επιτροπή της Διεθνούς Εβδομάδας Ναυτιλίας του Λονδίνου (LISW ) ανακοίνωσε ότι η ΑΥ Πριγκίπισσα Άννα θα είναι φέτος η επίσημη υποστηρικτής των εκδηλώσεων .

Η Jeremy Penn, πρόεδρος της LISW δήλωσε ως προς αυτή την πρωτοβουλία: « Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που η Πριγκίπισσα έχει συμφωνήσει να είναι η επίσημη υποστηρικτής για το International Shipping Week. Είναι μια σημαντική τιμή για τους οργανωτές και θα βοηθήσει επίσης να αναδειχθεί η εβδομάδα ως μια ενδιαφέρουσα κίνηση με ενδιαφέρον για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και να την αναδείξει ως αξιόλογο γεγονός σε διεθνή κλίμακα ”

Η ΑΥ Πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι η δευτερότοκη θυγατέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Πρίγκιπα Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου. Όταν γεννήθηκε ήταν τρίτη στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ενώ σήμερα είναι στην 11η θέση.

Η ΑΥ είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, καθώς προφέρει την αιγίδα και είναι αρωγός ή υποστηρικτής σε περίπου 200 φιλανθρωπικούς οργανισμούς και σωματεία.

Η Διεθνής Εβδομάδα Ναυτιλίας θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Σεπ, 2015, με συμμετοχή από  100 πρωταγωνιστές της βιομηχανίας. Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης: www.londoninternationalshippingweek.com ή στο Twitter @ LISW15.

Φωτο: ΑΠΕ EPA/CROWN

 

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.