Διαγωνισμός Spot the Hazard από το Standard club και το ICS

Διαγωνισμός Spot the Hazard από το Standard club και το ICS

236
Διαγωνισμός Spot the Hazard από το Standard club και το ICS

Μια εξαιρετικά χρήσιμη εκπαιδευτική πρωτοβουλία ανέπτυξαν δύο ναυτιλιακοί οργανισμοί. Στo πλαίσιο της εκπαίδευσης και της εξοικείωσης των ναυτικών ως προς τις συνθήκες βελτίωσης της ασφάλειας πάνω στο πλοίο, ο ICS σε συνεργασία με το Standard P&I Club, διοργανώνουν τον διαγωνισμό “Spot the Hazard”, και προσκαλούν όλους τους ναυτικούς (αξιωματικούς και κατώτερα πληρώματα), από όλο τον κόσμο, να λάβουν μέρος.

Ειδικότερα, ο διαγωνισμός αποτελείται από 5 ενότητες, με την κάθε ενότητα να περιέχει μια φωτογραφία ενός χώρου σε πλοίο, στην οποία ο εκάστοτε ναυτικός καλείται να αναγνωρίσει 10 ελλείψεις ασφαλείας και παράλληλα να καταθέσει την πρόταση του για τη βελτιστοποίηση της ασφάλειας στον συγκεκριμένο χώρο.

Η καλύτερη πρόταση, για κάθε μια από τις ενότητες του διαγωνισμού, θα βραβευτεί με το έπαθλο των 2000 δολαρίων. ΗΠΑ, ενώ ο κάθε ναυτικός έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε όσες ενότητες θέλει ή και σε όλες.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους ναυτικούς αλλά οι γλώσσες χρήσης είναι μόνο πέντε, πλην των ελληνικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.hazard-competition.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.