Η Furuno Hellas στηρίζει την ιστιοπλοΐα

Η Furuno Hellas στηρίζει την ιστιοπλοΐα

112
Η Furuno Hellas στηρίζει την ιστιοπλοΐα

Με τα χρώματα της Furuno Hellas συμμετέχει εφεξής για την αγωνιστική σαιζόν 2015 το ιστιοπλοϊκό σκάφος Giorgio GRE 1290. Η Ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών και οργάνων ναυσιπλοΐας εκφράζει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον της για την Ιστιοπλοΐα και τον Ναυταθλητισμό. Η Furuno Hellas διαθέτει μια μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα ναυτιλιακών οργάνων για ιστιοπλοϊκά σκάφη ενώ η συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία απο την ποντοπόρο ναυτιλία την καθιστούν σε ηγετική θέση.
«Θέλουμε να στηρίξουμε την ιστιοπλοΐα και την δραστηριότητα στην θάλασσα. Με την χορηγία μας θεωρώ οτι βάζουμε τα θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη και με κοινά οφέλη συνεργασία. Τα προϊόντα της Furuno Electronics είναι σχεδιασμένα από ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα και απευθύνονται σε όσους απαιτούν αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία αιχμής» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Παπαευθυμίου, Managing Director της Furuno Hellas A.E.
Η ενέργεια περιλαμβάνει μια σειρά από τους πιο σημαντικούς αγώνες στο επίσημο ημερολόγιο της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης όπως το Ράλι Κυκλάδων, η Aegean Regatta και το Ράλι Αργοσαρωνικού. Επικεφαλής της αγωνιστική ομάδας είναι ο γνωστός πολυνίκης ιστιοπλόος Κώστας Μάνθος o οποίος σημείωσε τα εξής: « Με χαρά υποδεχόμαστε τη νέα συνεργασία με την Furuno Hellas, ήδη έχουμε δοκιμάσει τόσο το σκάφος όσο και τα νέα όργανα της Furuno τα οποία θα αποτελέσουν πολύτιμο στοιχείο και καλό συνεργάτη σε κάθε κούρσα. Η Furuno Hellas χαρακτηρίζεται από μια φιλοσοφία που μας εκφράζει απόλυτα. Ειμαι σίγουρος οτι θα συνταξιδέψουμε δίνοντας το στίγμα μας στην φετινή αγωνιστική σαιζόν.
Το σκάφος
To ιστιοπλοϊκό ELAN 40 είναι κατασκευασμένο από την ELAN SLOVENIA. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το σύστημα καταμέτρησης IMS στην κατηγορία CRUISING
Αρ. Ιστ. GRE 1290
Nαυπηγείο: ELAN
Ολικό μήκος (LOA): 11,90 m
Μέγιστο πλάτος (Bmax): 3,83 m
Βύθισμα (Draft): 2,05 m
Εκτόπισμα (Displacement): 8.000 Kg
Επιφάνεια μαΐστρας (Main 100%): 40,21 m
Μηχανή: VOLVO PENTA 40 HP
Όμιλος: ΝΟΠΦ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.