Αγώνες ΤΑΕ KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2015

Αγώνες ΤΑΕ KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2015

42
Αγώνες ΤΑΕ KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2015

Στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα οι αγώνες πρωταθλήματος TAE KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το 2015.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Λιμενικού Σώματος, καταλαμβάνοντας πέντε μετάλλια με πέντε συμμετοχές αθλητών.

Ειδικότερα, ο Βασιλεδάκης Γεώργιος στα 74 κιλά κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, ο Μαρακάκης Ιωάννης στα 87 κιλά κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Βαγενάς Κωνσταντίνος στα 78 κιλά κατέκτησε την 3η θέση και έλαβε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ τέλος, η Μουρκογιάννη Ελένη στα 57 κιλά κατέκτησε τη 2η θέση λαμβάνοντας το αργυρό μετάλλιο.

Ακόμη, στη γενική κατάταξη ομάδων στην κατηγορία Γυναικών, το Λιμενικό Σώμα κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Αρχηγός της ομάδας του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ήταν ο Επ/στής Λ.Σ. Ντίνας Ντινάκος Ευστάθιος και προπονητής ο Κελ/ής Λ.Σ. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.