Τρία νέα πλοία για την Virgin Cruises

Τρία νέα πλοία για την Virgin Cruises

66
Τρία νέα πλοία για την Virgin Cruises

Τρία νέα πλοία επιθυμεί να παραγγείλει η Virgin Cruises, θυγατρική του ομίλου Virgin, σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson.

Συγκεκριμένα, η Virgin Cruises απέστειλε επιστολή πρόθεσης στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri για την κατασκευή τριών πλοίων. Τα πλοία εκτοπίσματος 110,000 τόνων και χωρητικότητας 2.860 επιβατών έκαστο αναμένεται να παραδοθούν το 2020, το 2021 και το 2022, αντίστοιχα. Το πρώτο πλοίο θα έχει ως home port το Μαΐάμι και θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Καραϊβική, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη σε ποιες περιοχές θα δραστηριοποιηθούν τα άλλα δύο.

Η ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας είναι προσανατολισμένη γύρω από τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επιβατών, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Virgin Cruises, Tom McAlpin. Σε αυτό το πλαίσιο, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της εταιρείας και να αναφέρει τις δικές του προτάσεις σχετικά με την ιδανική κρουαζιέρα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.