Ναυτιλιακό τουρνουά τένις «The Charles Taylor Tennis – The Greek Shipping Tournament»

Ναυτιλιακό τουρνουά τένις «The Charles Taylor Tennis – The Greek Shipping Tournament»

377
Ναυτιλιακό τουρνουά τένις «The Charles Taylor Tennis – The Greek Shipping Tournament»

Mε επιτυχία διοργανώθηκε και αυτή τη χρονιά  το ναυτιλιακό τουρνουά τένις “The Charles Taylor Tennis – The Greek Shipping Tournament” στις 22, 23, 24 & 28 Μαΐου στο Forty Love tennis club στη Βάρη. 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το τουρνουά ήταν μεγάλη αφού συμμετείχαν 103 στελέχη από 66 διαφορετικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ναυτιλίας.    

Το τουρνουά διοργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Standard Club (www.standard-club.com) και την Richards Hogg Lindley  (www.rhlg.com) υπό την αιγίδα του ομίλου Charles Taylor (www.ctplc.com). Η επιδιαιτητής, Τερέζα Ταμπόση, κατηύθυνε την οργάνωση του τουρνουά.

Στους τελικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στις 28 Μαΐου, στα μονά ανδρών ο Αλέξανδρος Ιωσιφίδης (Intermodal Shipbrokers) επικράτησε το Θάσου Παπουή (Allied Shipbroking Inc.) και ο Ηλίας Κουκούτσης(Eurobulk Ltd) του Sewng-woo Lee (Korean Register). Στις γυναίκες, η Ελπίδα Σκούφαλου (Union Commercial Inc.) επικράτησε της Πωλίνας Λυκούδη (Dynacom Tankers Management Ltd.). Στα διπλά ανδρών νικητές αναδείχθηκαν ο Νίκος Σταυράκης (Centrofin Management Inc.)  και ο Απόστολος Καλτής (Gleamray Maritime Inc.), οι οποίοι επικράτησαν του Αλέξανδρου Πολίτη (Gleamray Maritime Inc.) και του΄Αρη Πίττα (Euroseas Ltd.).  Τέλος στα μεικτά διπλά η Ελπίδα Σκούφαλου (Union Commercial Inc.) και ο ΄Αρης Πίττας (Euroseas Ltd.) επικράτησαν της Carolyn Biggar και του Γιώργου Αργυράκη (E.G. Arghyrakis Law Office).

Ο Philip Stephenson (Standard Club) και ο Keith Sturges (Richards Hogg Lindley) ευχαρίστησαν τους παίκτες για την συμμετοχή τους, καθώς και τους σπόνσορες του τουρνουά, Fais Group, Forty Love και ξενοδοχείο Καλλίχωρο. Τα έπαθλα απένειμαν οι Οliver Hutchings, Mark Collins και Κωνσταντίνος Σαμαρίτης από την πλευρά του Standard Club και οι Keith Sturges και Αγγελική Καλλίνη από τους Richards Hogg Lindley.  Την εκδήλωση παρουσίασε η ΄Αννα Δουμένη από το Standard Club.

Μετά τη βράβευση ακολούθησε δεξίωση όπου παραβρέθηκαν οι φίλοι από τη μεγάλη ναυτιλιακή κοινότητα, καθώς και παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού ενάντια στον ρατσισμό και την κοινωνικό αποκλεισμό των παιδιών, που υποστηρίχθηκε και φέτος.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.