Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

964
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

Φωτό:ΑΠΕ (TOR VIKING II)

Στις 7 Ιουλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία της Ένωσης  Ελλήνων Εφοπλιστών η ετήσια βράβευση των δύο συνταξιούχων ναυτικών έτους 2011 με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία επί ποντοπόρων πλοίων άνω των 4.500 dwt.

Την ίδια ημέρα θα γίνει και η απονομή της υποτροφίας  που έχει θεσπισθεί από την ΕΕΕ, στη μνήμη Αντωνίου Χανδρή, για μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο Master και σε ειδικότητα του ναυτιλιακού κλάδου, σε Πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος

Επίσης θα γίνει η απονομή της υποτροφίας που χορηγεί η κα Ειρήνη Νταϊφά, στη μνήμη του πατέρα της Σταύρου Α. Νταϊφά για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας καθώς και η απονομή της υποτροφίας που έχει θεσπισθεί από το Lloyd’s Register Foundation, για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου σε τομείς  σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.