Επεκτείνει τις δραστηριότητές της η UASC

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της η UASC

61
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της η UASC

Φωτό:ΑΠΕ (ALI HAIDER)

Σε αναπτυξιακή τροχιά βρίσκεται η United Arab Shipping Company (UASC), η οποία ανακοίνωσε την καθιέρωση νέου δρομολογίου ενώ παράλληλα προχώρησε στην παραγγελία 3.500 εμπορευματοκιβωτίων-ψυγείων (reefer containers).

Η εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, καθιέρωσε το δρομολόγιο Βόρεια Ευρώπη-Ανατολική Ακτή ΗΠΑ, στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Αναλυτικά, το δρομολόγια θα είναι εβδομαδιαία και θα προσεγγίζουν τα ευρωπαϊκά λιμάνια της Χάβρης, της Αμβέρσας, του Ρόττερνταμ, του Σάουθαμπτον και του Μπρέμερχάφεν και τα αμερικανικά λιμάνια της Νέας Υόρκης, του Νόρφολκ, του Τσάρλεστον και της Σαβάνα.

Περαιτέρω, η UASC ανακοίνωσε την παραγγελία 3.500 εμπορευματοκιβωτίων-ψυγείων, τα οποία θα διαθέτουν τεχνολογία ψύξης τελευταίας γενιάς από την εταιρεία Daikin. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία πρόσφατα παρέλαβε 2.000 νέα εμπορευματοκιβώτια-ψυγεία.

Σχετικά με τις φιλόδοξες κινήσεις της εταιρείας, ο Gareth Madsen, υπεύθυνος Reefer Management της UASC, ανέφερε: « Η παραγγελία νέων εμπορευματοκιβωτίων φιλικών προς το περιβάλλον, αξιόπιστων και αποδοτικών θα συμβάλλει αποφασιστικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Σε συνδυασμό με τη συνεργασία με τις εταιρείες CMA CGM και Hamburg Süd, η εταιρεία θα καταφέρει να διεισδύσει επιτυχώς σε νέες αγορές».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.