Quantum of the Seas: Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, πλέει στο...

Quantum of the Seas: Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, πλέει στο λιμάνι του Πειραιά

402
Quantum of the Seas: Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, πλέει στο λιμάνι του Πειραιά

Φωτό:ΑΠΕ (Γεώργιος Χριστάκης)

Είναι έξυπνο, μοντέρνο, με τεχνολογικές καινοτομίες, απίστευτα περιπετειώδες και πανέτοιμο να οδηγήσει τη βιομηχανία της κρουαζιέρας στον 21ο αιώνα. Το ολοκαίνουριο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean International Quantum of the Seas έφθασε στον Πειραιά φέρνοντας μαζί του μία σειρά από πρωτοφανείς καινοτομίες και παροχές εν πλω. Ασύρματη σύνδεση υψηλών ταχυτήτων στο διαδίκτυο, οι πρώτοι bartender ρομπότ παγκοσμίως, ένας εξομοιωτής skydiving, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, φουτουριστική ψυχαγωγία και συνεργασίες με διάσημους σεφ όπως τους Jamie Oliver, Michael Schwartz και Devin Alexander είναι απλά ένα μικρό δείγμα της εξέλιξης της νέα εποχής κρουαζιέρας στο Quantum of the Seas.

“Το Quantum of the Seas δεν αλλάζει απλώς την αντίληψη για την κρουαζιέρα, αλλά μεταμορφώνει τις διακοπές των σημερινών ταξιδιωτών”, δήλωσε ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Navigator Travel, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Royal Caribbean LTD. “Δεν είναι μόνο το πώς ταξιδεύει κανείς αλλά η εμπειρία που ζει από την αρχή μέχρι το τέλος. Με το Quantum of the Seas ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να προσαρμόσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους κάθε πλευρά του ταξιδιού τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα μιας ανεπανάληπτης ελευθερίας και επιλογών”.

Τα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum διαθέτουν 16 καταστρώματα επισκεπτών, ζυγίζουν 168,666 μικτούς τόνους, μεταφέρουν 4.180 καλεσμένους σε δίκλινες καμπίνες και αριθμούν 2,090 καμπίνες.

Το Quantum of the Seas ξεκίνησε το ταξίδι του από το Cape Liberty προς την Ασία. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την κρουαζιέρα Βαρκελώνη- Ντουμπάι και στην συνέχεια θα μεταβεί στη Σιγκαπούρη όπου και θα παραμείνει για να κάνει κρουαζιέρες όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.