Πτώση του δείκτη εμπιστοσύνης στη Liner ναυτιλία για το Μάρτιο

Πτώση του δείκτη εμπιστοσύνης στη Liner ναυτιλία για το Μάρτιο

105
Πτώση του δείκτη εμπιστοσύνης στη Liner ναυτιλία για το Μάρτιο

Φωτό:ΑΠΕ-ΕΡΑ (INGO WAGNER)

Πτώση παρουσίασε ο δείκτης εμπιστοσύνης της Liner ναυτιλίας κατά το μήνα Μάρτιο, με την καλύτερη απόδοση να καταγράφεται από τη συμμαχία 2M των εταιρειών Maersk και MSC.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της SeaIntel, η 2Μ, παρουσίασε επίδοση της τάξης του 67.5% σε ότι αφορά τον προγραμματισμό των δρομολογίων στη διαδρομή Ανατολής-Δύσης, , ενώ ακολούθησε η συμμαχία CKYHE με μικρή διαφορά, στο 65.8%. Η νεοεισερχόμενη συμμαχία των Ocean 3 (CMA-CGM, UASC και CSCL), βρέθηκε τελευταία μετά τη συμμαχία G6 καθώς κατάφερε να σημειώσει μόνον 61.1% στο δείκτη εμπιστοσύνης.

Περαιτέρω, στη διαδρομή Ασίας-Ευρώπης, η συμμαχία 2Μ σημείωσε την καλύτερη επίδοση για το Μάρτιο. Συγκριτικά, η MSC βγήκε κερδισμένη από τη συμμαχία με την Maersk, ενώ αντίθετα η Maersk, σημείωσε μια μικρή πτώση.

Ακόμη, στις διατλαντικές διαδρομές προς τις δυτικές και ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, τις καλύτερες υπηρεσίες προσέφεραν οι συμμαχίες G6 και CKYHE.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.