East Med Yacht Show-Poros 2015

East Med Yacht Show-Poros 2015

104
East Med Yacht Show-Poros 2015

Για 14η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε τo East Med Yacht Show-Poros 2015 από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ), τον Σύνδεσμο των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), την περιφέρεια Αττικής και το δήμο Πόρου.

Από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου το νησί του Πόρου πλημμύρισε από επαγγελματικά yachts δίνοντας την ευκαιρία σε yacht brokers, travel agents και tour operators από όλο τον κόσμο να θαυμάσουν τα ξεχωριστά yachts και να προχωρήσουν σε εμπορικές συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες τους.Περισσότερα από 40 επαγγελματικά πολυτελή σκάφη και ιστιοπλοϊκά αναψυχής συγκεντρωμένα στο λιμάνι του Πόρου, αποτέλεσαν πόλο έλξης τόσο για τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού όσο και για πληθώρα επισκεπτών.

Την έκθεση συμπλήρωσαν περίπτερα με εταιρείες από το χώρο των ναυλώσεων αλλά και εταιρείες οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες στο θαλάσσιο τουρισμό.

Κατά την διάρκεια του 14th East Med Yacht Show πραγματοποιήθηκαν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το δήμο Πόρου.

Εγκαίνια 14th East Med Yacht Show-2015 (224)

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.