Adriatic Sea Forum 2015

Adriatic Sea Forum 2015

65
Adriatic Sea Forum 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Adriatic Sea Forum 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Απριλίου στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, υπό την αιγίδα της MedCruise.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν 40 διεθνείς ομιλητές από 7 χώρες που διαθέτουν ακτογραμμή στην Αδριατική , προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα μείζονα θέματα της ιδιαίτερης αυτής περιοχής. Επιπλέον, το συνέδριο παρακολούθησαν tour operators, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων, διαχειρίστριες εταιρίες λιμένων και αεροδρομίων, ναυλομεσίτες, εκπρόσωποι ναυπηγείων, δημόσιοι φορείς κ.α.

Ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές ήταν και ο αντιπρόεδρος της ESPO, Kristijan Pavic και ο Roberto Perocchio, μέλος της MedCruise. Οι προαναφερθέντες τόνισαν από κοινού την ανάγκη για ενδυνάμωση της συνεργασίας ανάμεσα στα παράκτια κράτη στην περιοχή, με έμφαση στα οικονομικά οφέλη που θα δημιουργήσει η βιώσιμη ανάπτυξη της Αδριατικής.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.