Διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης “γαλάζιας φωτογραφίας”

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης “γαλάζιας φωτογραφίας”

208
Διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης “γαλάζιας φωτογραφίας”

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, συμμετέχει από κοινού με το δήμο Πειραιά, στους εορτασμούς για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας- Πειραιάς 2015», που θα λάβει χώρα στον Πειραιά, στις 28-31 Μαΐου 2015, με μια σειρά δράσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι φορείς προσκαλούν το κοινό να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη και βράβευση της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, το θέμα της οποίας έχει ως εξής : «Πειραιάς- Θάλασσα- Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη».

Στο διαγωνισμό, σκοπός του οποίου είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις με πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον, μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις του Πειραιά, οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τις φωτογραφίες τους (μέχρι 10 έκαστος διαγωνιζόμενος), σε διαστάσεις έως Α4, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στο ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ και ΤΥΠΟΥ Ε.Β.Ε.Π., Δ/νση Λουδοβίκου 1,Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 2ος όροφος, τηλ. 210 4170529.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.