Ο ClassNK πρωτoπόρος στη ναυτιλιακή αγορά

Ο ClassNK πρωτoπόρος στη ναυτιλιακή αγορά

81
Ο ClassNK πρωτoπόρος στη ναυτιλιακή αγορά

Πιστός στην αφοσίωσή του για την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες του παραμένει ο νηογνώμονας ClassNK, στάση η οποία επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη της ναυτιλιακής αγοράς.

Όπως είναι γνωστό, στο σύγχρονο περιβάλλον αυξημένων απαιτήσεων και έντονου ανταγωνισμού, η σωστή επιλογή νηογνώμονα είναι περισσότερο καίρια παρά ποτέ, καθώς ο ρόλος του στην εύρυθμη λειτουργία ενός πλοίου είναι ζωτικός. Οι αλλαγές στους διεθνείς κανονισμούς για την ασφάλεια και το περιβάλλον δημιουργούν την ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών.

Ο ClassNK, ως μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, επενδύει μακροπρόθεσμα στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, πάντα με γνώμονα τους πελάτες του. Ακόμη, συμμετέχει ενεργά σε κοινά πρότζεκτ στην Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική ενώ πρόσφατα προχώρησε και στην ίδρυση του Global Research and Innovation Center στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.