Ανοίγει τα πανιά του το East Med Yacht Show 2015

Ανοίγει τα πανιά του το East Med Yacht Show 2015

180
Ανοίγει τα πανιά του το East Med Yacht Show 2015

Το Εast Med Yacht Show 2015 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου και είναι ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα σε συμμετοχή εκθετών ναυτικά σαλόνια που γίνονται στο κόσμο. Η έκθεση διεξάγεται τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια με μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας και αναδεικνύει τις εξαιρετικές και ιδιαίτερες υπηρεσίες που προσφέρει ο θαλάσσιος τουρισμός και τα yachts.

Το ναυτικό σαλόνι του Πόρου αποσκοπεί στη διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού αλλά κυρίως στην προβολή του θαλάσσιου τουρισμού ως εναλλακτική πρόταση διακοπών. H έκθεση είναι ανοιχτή για όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο του yachting στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο, παίρνουν μέρος τουριστικοί πράκτορες, μεσίτες και ιδιοκτήτες σκαφών από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και λάτρεις των σκαφών αναψυχής και ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν για να απολαύσουν αυτή τη μοναδική θαλασσινή εμπειρία.

Φέτος, στην έκθεση θα συμμετάσχουν περίπου 60 σκάφη διαφόρων ειδών όπως μηχανοκίνητα, ιστιοπλοϊκά αλλά και επανδρωμένα. Επίσης, θα πάρουν μέρος περίπου 80 τουριστικά γραφεία από όλο το κόσμο και διάφορα ναυλομεσιτικά γραφεία σκαφών.

Οι διοργανωτές H.Y.B.A, H.P.Y.O.A και η ΗΑΤΤΑ έχουν σαν στόχο την πρωτοπορία του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού αλλά και την ανάδειξη του μέσω αυτών των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.