H νέα επιτροπή Διοίκησης του International Propeller Club, Port of Piraeus.

H νέα επιτροπή Διοίκησης του International Propeller Club, Port of Piraeus.

731
H νέα επιτροπή Διοίκησης του International Propeller Club, Port of Piraeus.

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 2 Απριλίου 2015, οι 16 εκλεγμένοι Σύμβουλοι συνήλθαν σε Σώμα την Τρίτη 07/04, κατόπιν προσκλήσεως του πρώτου σε ψήφους κ. Κώστα Κόντε με σκοπό να εκλέξουν την νέα επιτροπή Διοίκησης του International Propeller Club, Port of Piraeus.
Μέσα σε κλίμα συνεργασίας και με σύντομες αλλά διαφανείς διαδικασίες το νέο Διοικητικό εξέλεξε την νέα επιτροπή Διοίκησης όπως ορίζει το καταστατικό ως ακολούθως:
Γεώργιος Κ. Ξηραδάκης Πρόεδρος
Δημήτριος Ι. Φαφαλιός Α’ Αντιπρόεδρος
Δημήτριος Πατρίκιο Β’ Αντιπρόεδρος
Κώστας Θ. Κόντες Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Βασιλάκος Ταμίας
Μετά το πέρας των διαδικασιών ο επανεκλεγής Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Ξηραδάκης δήλωσε προς το Σώμα: “Το Νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο με σημαία τις αξίες του Σωματείου και την παράδοση θα συμβάλλει στην διάδοση του International Propeller Club – Port of Piraeus με σκοπό να προσελκύσει νέα μέλη ενεργά και έτοιμα να προσφέρουν στο εθελοντικό έργο. Σε αυτή την δύσκολη εποχή είναι μια πραγματική ανακούφιση να έχουμε την στήριξη από όλα τα μέλη μας με σκοπό να συνεχίσουμε το έργο της ανάπτυξης του Propeller Club. Στη Σωματειακή αυτή προσπάθεια θα καλέσουμε όλα τα μέλη να συμμετέχουν σε αυτό το έργο. Οι αξίες ειναι ειλικρινείς και πολύτιμες. Μέσα από το CLUB κάναμε στενές φιλίες που πραγματικά μέτρησαν πολύ και σύντομα θα νιώσετε και εσείς αυτούς τους δεσμούς που το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να προσφέρει .”
Ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Θ. Κόντες ευχαριστώντας τόσο τα μέλη που τον ψήφισαν στη Γενική Συνέλευση όσο και τα Μέλη του Δ.Σ. που του ανέθεσαν το δύσκολο έργο του Γενικού Γραμματέα τόνισε: ” Έιμαστε όλοι μέλοι ενός ιστορικού Σωματείου, του αρχαιότερου ανάλογου Σωματείου της Ελληνικής Ναυτιλίας. Παίρνουμε δύναμη από την στήριξη όλων των μελών, παλαιών και νέων για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ανάπτυξη των σχέσεων των μελών μας μέσα στην Ελληνική κοινωνία, την ναυτιλιακή αγορά της και τον επιχειρηματικό κόσμο της. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτού του CLUB που έχει πραγματικά μια ιστορία με μεγάλες προσωπικότητες να έχουν διατελέσει μέλη του Διοικητικού έχοντας προσφέρει τα μέγιστα σε αυτόν τον εθελοντικό αγώνα και εμείς καλούμαστε να το συνεχίσουμε διατηρώντας την παράδοση χωρίς να αγνοούμε το μέλλον και την ανάγκη του εκσυγχρονισμού. Είμαι δεύτερης γενιάς μέλος και νιώθω υποχρέωση μαζί σας να συνεχίσουμε την προσπάθεια με σκοπό να αφήσουμε κάτι στις άλλες γενιές.”
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται πλέον από:
Γεώργιο Κ. Ξηραδάκη Πρόεδρος
Δημήτριο Ι. Φαφαλιό Α’ Αντιπρόεδρος
Δημήτριο Πατρίκιο Β’ Αντιπρόεδρος
Κώστα Θ. Κόντε Γενικός Γραμματέας
Δημήτριο Βασιλάκο Ταμίας
(Μέλη σε αλφαβητική σειρά)
Γιαλούρη Δημήτριο, Δαλακούρα Μιχάλη, Κωνσταντίνου Κώστα, Λάππα-Παπαματθαίου Ζωή
Μπελούση Ιωάννη, Ρόκκο Κωνσταντίνο, Σκόρδια Γεώργιο, Τιμαγένη Γρηγόριο, Τριπολίτη Μάρκο
Φόρου-Τσιροζίδη Δέσποινα, Χειλά Ιωάννη

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.