Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η ΠΕΜΕΝ

Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η ΠΕΜΕΝ

91
Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η ΠΕΜΕΝ

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Νομικού Κατερίνα) 

Με το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού συναντήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας για να δοθεί λύση στο θέμα των απλήρωτων ναυτεργατών της ακτοπλοϊκής εταιρείας ΝΕΛ. Η ΠΕΜΕΝ δημοσιοποίησε, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

«Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας με αντιπροσωπεία από τους ναυτεργάτες της ΝΕΛ, της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών και του Ειδικού Τμήματος του Ασπροπύργου.

Καμία λύση για το οξυμμένο πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας των ναυτεργατών της ΝΕΛ, με την εταιρεία να μην έχει καταβάλει ούτε το δώρο Πάσχα, καθώς και για την μη καταβολή του επιδόματος φοίτησης και τον αποκλεισμό από το δώρο του Πάσχα των μετεκπαιδευομένων στο ΚΕΣΕΝ και στον Ασπρόπυργο.

Προετοιμάζουμε την απεργία της  1η Μάη, για την δική μας απάντηση ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.