Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της ESPO για το 2015

Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της ESPO για το 2015

79
Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της ESPO για το 2015

Στην Αθήνα και το χρονικό διάστημα 21-22 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του European Sea Ports Organization, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε..

Το θέμα του συνεδρίου είναι: “No Ports, No Energy; No Energy, No Ports”. Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν γύρω από το πρόσφατο Πακέτο Ενεργειακής Ένωσης της Κομισιόν και την ανάγκη αναθεώρησης των ενεργοβόρων πρακτικών στη λιμενική βιομηχανία, στο ευρύτερο πλαίσιο αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 220 εκπρόσωποι της ναυτιλιακής βιομηχανίας καθώς και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Μεταξύ άλλων θα παρευρεθούν και οι κκ. Γιώργος Ανωμερίτης, πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, Santiago Garcia-Milà, Πρόεδρος της ESPO και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μόραλης. Περαιτέρω, το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών κ. Violeta Bulc και ο εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την οδηγία πρόσβασης στην αγορά παροχής λιμενικών υπηρεσιών, κ. Knut Fleckenstein.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.