Tα διαμάντια του ελληνικού τουρισμού αποκάλυψε η τελετή απονομής των Tourism Awards...

Tα διαμάντια του ελληνικού τουρισμού αποκάλυψε η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015

120
Tα διαμάντια του ελληνικού τουρισμού αποκάλυψε η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015

Στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, και παρουσία πολλών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015.

Tα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Peter Economides, Γιάννης Τσεκλένης και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η βραδιά, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου, ξεκίνησε με την απονομή τιμητικών βραβείων στον Κωνσταντίνο Δεκαβάλλα για την συνεισφορά του στην Αρχιτεκτονική του Ελληνικού Τουρισμού,  στη Λυδία Καρρά για τα Μονοπάτια Πολιτισμού της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, στην Aegean Airlines για τη διαχείριση της κρίσης που προέκυψε με την πτώχευση ρωσικών tour operators, στην ταξιδιωτική δημοσιογράφο Rachel Howard για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και στις Αναστασία Ψάλτη και Μάγια Τσόκλη για την ανάδειξη της Τήνου μέσα από το περιοδικό ΤΑΜΑ.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι βραβεύσεις κάλυψαν ένα πολυδιάστατο φάσμα της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως επιχειρήσεις από τον ευρύτερο κλάδο της ναυτιλίας και των μεταφορών βραβεύτηκαν για την ιδιαίτερη συνεισφορά τους στον κλάδο του τουρισμού. Αναλυτικά :

 

Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., Αργυρό βραβείο Στρατηγικής Συνεργασίας

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου, Αργυρό Βραβείο Στρατηγικής συνεργασίας

Celestyal Cruises,  Αργυρό Βραβείο Συνεισφοράς στην Εθνική Οικονομία

MINOAN LINES S.A. – Bonus Club, Χάλκινο Μετάλλιο Προγράμματος Πελατειακής Πιστότητας

VARIETY CRUISES, Χρυσό Βραβείο Θαλάσσιου Τουρισμού

CALDERA YACHTING SANTORINI LUXURY CRUISES, Αργυρό Βραβείο Θαλάσσιου Τουρισμού

Celestyal Cruises,  Χρυσό Βραβείο Κρουαζιέρας

Λιμενικό Ταμείο Σκύρου, Χρυσό Βραβείο Συνεισφοράς στην Αύξηση του Εισερχόμενου Τουρισμού

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece  – MSc in Tourism Management in strategic partnership with Costa Navarino, Αργυρό Βραβείο Σύνδεσης Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας

Celestyal Cruises, Αργυρό Βραβείο Υποστήριξης Τοπικών Κοινωνιών

Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου α.ε., Χρυσό Βραβείο Ανακύκλωσης/Διαχείρισης Υγρών και Στερεών Αποβλήτων

Aegean Airlines , Τιμητικό Βραβείο Διαχείρισης Κρίσης

BCA College – Πρόγραμμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης και Πρακτικής Εξάσκησης των Σπουδαστών, Έπαινος

Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Χορηγοί των Tourism Awards 2015 είναι οι: Globe One Digital, BoConcept, Ekdromi.gr, FORTHcrs, LG, Manessis, Manifest και White Space. Υποστηρικτές οι: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Alba, BCA, Future, HotelBrain και Travelworks.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.