Ο Χαράλαμπος Σημαντώνης επανεξελέγη πρόεδρος στην ΕΕΝΜΑ

Ο Χαράλαμπος Σημαντώνης επανεξελέγη πρόεδρος στην ΕΕΝΜΑ

730
Ο Χαράλαμπος Σημαντώνης επανεξελέγη πρόεδρος στην ΕΕΝΜΑ

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ, Χαράλαμπος Σημαντώνης, προέβη σε απολογισμό των πεπραγμένων για το 2014 κάνοντας εκτενή αναφορά των δράσεων και δραστηριοτήτων της Ένωσης σε βασικά θέματα ναυτιλιακού ενδιαφέροντος σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στη συνεργασία με τις άλλες ενώσεις και ιδίως με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών με σκοπό την επίτευξη στόχων ενιαίας ναυτιλιακής πολιτικής.

Περαιτέρω, ο κ. Σημαντώνης ανέπτυξε τις δράσεις της Ένωσης για την επόμενη τριετία, εστιάζοντας στην ομιλία του, στην ανάγκη προσαρμογής των μελών της Ένωσης στις περιβαλλοντικές προκλήσεις της νέας εποχής εν μέσω βαθειάς κρίσης της ναυλαγοράς με ένα στόλο που ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα γήρανσης και ανταγωνισμού.

Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης συνεχίστηκαν με αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου τριετούς θητείας.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. είναι:

Πρόεδρος: Σημαντώνης Χαράλαμπος

Α’ Αντιπρόεδρος: Τερζής Βασίλειος

Β’ Αντιπρόεδρος: Σουραβλάς Γεώργιος

Γραμματέας:  Αλεξανδράτος Γεώργιος

Ταμίας:  Βαμβακάρης Ανδρέας

Μέλη:

Αγγελόπουλος Αλέξιος

Λιάπης Νικόλαος

Σπυριδάκης Δημήτριος

Τσαλαμανιός Ευστράτιος – Παναγιώτης

Αναπληρωματικά μέλη:

Ταπεινός Δανιήλ

Ψαράς Ιωάννης

ΔΣ-φωτογραφία

Στη φωτογραφία των μελών του ΔΣ διακρίνονται:

Από αριστερά κάτω: κ.κ. Γ. Αλεξανδράτος, Χ. Σημαντώνης, Β. Τερζής, Δ. Σπυριδάκης

Από αριστερά πάνω: κ.κ. Ι. Ψαρράς, Ευστρ. Τσαλαμανιός, Ν. Λιάπης, Α. Βαμβακάρης, Γ. Σουραβλάς, Α. Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.