Σκληρή διένεξη με φόντο την ακτοπλοΐα

Σκληρή διένεξη με φόντο την ακτοπλοΐα

89
Σκληρή διένεξη με φόντο την ακτοπλοΐα

Γραπτή διαμάχη έλαβε χώρα ανάμεσα στον τέως υπουργό Ναυτιλίας Μιλιτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον νυν αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.

Αιτία, η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο κ.Βαρβιτσιώτης σχετικά με τα πιεστικά ζητήματα που ταλανίζουν την ακτοπλοΐα, ζητώντας να πληροφορηθεί σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί ο κ.Δρίτσας.

 

Από την πλευρά του, ο ΥΝΑ, απάντησε χαρακτηριστικά :

 

«Ο μέχρι πριν ένα μήνα Υπουργός Ναυτιλίας της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή καλώντας τον αρμόδιο Υπουργό της σημερινής κυβέρνησης να απαντήσει…αντ’ αυτού (!!) για τα τραγικά χάλια που άφησε στην ακτοπλοΐα και για την τραγωδία των απλήρωτων ναυτικών.

Προφανώς θα λάβει την απάντηση δια της προβλεπόμενης θεσμικής οδού. Όμως, είναι αδύνατον να μην έρθει στη σκέψη οποιουδήποτε διαβάσει αυτή την ερώτηση η γνωστή λαϊκή ρήση «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.